Succes na AALO - Saro Soebdhan

Saro Soebdhan heeft AALO Level 1 t/m 4 (Fitness Instructeur tot Personal Trainer) succesvol afgerond en haar eigen PT-studio opgezet in Aalsmeer. Ze onderscheidt zich door haar unieke aanpak waarbij ze klanten echt gezien, gehoord, en begrepen laat voelen. Door diverse interventies helpt ze hen niet alleen hun postuur te veranderen, maar ook een diepgaande emotionele transformatie te ondergaan. Saro is gepassioneerd over het transformeren van levens en zet zich volledig in om haar klanten te helpen hun doelen te bereiken.

Hoe heb je jouw opleidingsreis (Level 1 t/m 4) bij AALO Opleidingen ervaren?
Het opleidingstraject bij AALO Opleidingen is voor mij een zeer praktische en direct toepasbare ervaring geweest. De fijne balans tussen theorie en praktijk stelde me in staat om op verschillende manieren te leren, wat enorm waardevol was.

Wat heb je geleerd en hoe heeft het je voorbereid op je carrière als Personal Trainer?
De kennis die ik heb opgedaan is van onschatbare waarde, omdat het me in staat stelt om het menselijk lichaam en de bijbehorende bewegingen beter te begrijpen, van anatomie tot het coachen van klanten. Deze solide basis heeft me voorbereid op het leveren van hoogwaardige personal training diensten.

Welke onderdelen vond je het leukst of het meest inspirerend?
Wat ik het leukst vond en het meest inspirerend, waren de casussen en het naspelen ervan. Dit gaf me direct inzicht in mijn begrip van de theorie en hielp me te ontdekken welke aspecten van het vakgebied mij het meest aanspraken.

Kun je een aantal hoogtepunten delen van je ervaring bij AALO Opleidingen?
Mijn ervaring bij AALO Opleidingen was gevuld met hoogtepunten, zoals de verbinding die ik had met mijn medestudenten in de diverse groepen waarin ik heb gezeten. Het leren van elkaar en de gezamenlijke ambitie om meer te leren was inspirerend en heeft mijn ervaring enorm verrijkt.

Welk advies zou je geven aan anderen die overwegen een opleiding bij AALO Opleidingen te volgen om Personal Trainer te worden?
Mijn advies aan anderen die overwegen om een opleiding bij AALO Opleidingen te volgen om Personal Trainer te worden, is simpel: als je serieus bent en hoogwaardige diensten wilt leveren als Personal Trainer, is dit een no-brainer.

Kun je iets vertellen over jouw eigen Personal Training bedrijf?
Mijn bedrijf is ontstaan vanuit een diepe missie om mensen door middel van beweging in hun kracht te zetten. Deze missie groeit gestaag en krijgt steeds meer kracht tijdens de opbouw ervan. Het is een fantastische ervaring om mijn passie om te zetten in een succesvolle onderneming.

Hoe heeft jouw ervaring bij AALO Opleidingen je geholpen bij het opstarten en runnen van je bedrijf? Welke aspecten van de opleiding hebben je het meest geholpen in je onderneming?
De opleiding heeft me enorm geholpen bij het opstarten en runnen van mijn eigen Personal Training bedrijf, vooral door me te leren hoe ik situaties effectief kan analyseren en een plan van aanpak kan maken. Ook komen de casussen die we behandelden regelmatig terug in de praktijk, wat enorm waardevol is gebleken.

Kun je jouw droomtoekomst voor jouzelf en/of jouw PT-bedrijf omschrijven?
Mijn droomtoekomst voor mezelf en mijn PT-bedrijf is om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te inspireren met mijn missie om hen in hun kracht te zetten door middel van sport. Ik geloof dat een mooiere wereld begint bij onszelf, en ik hoop met mijn werk een positief ripple-effect te creëren.

Wil je nog iets meegeven of vragen aan de lezers van dit artikel?
Tot slot wil ik de lezers meegeven dat een opleiding het meest krachtig is wanneer je de kennis direct in de praktijk brengt. Wacht dus niet te lang met het starten van je eigen avontuur, want met deze opleiding beschik je over de juiste kennis en tools om hoogwaardige personal training te bieden.

Meer lezen over Saro? Ga naar haar website: www.saro.academy


Deel deze blog: